2015 Travelers’Choice Otel Ödülleri

Turizm Haberleri

Dünyanın ünlü seyahat sitelerinden Trip Advisor seyahat eden kullanıcılarının oylarıyla belirlediği “Travelers’Choice 2015” ödüllerinde Dünyanın en iyi 25 oteli, Avrupa’nın en iyi 25 oteli ve Türkiye’nin en iyi 25 otelini açıkladı.
kayakapı caves premium hotel
Dünyanın en iyi 25 oteli arasında Ürgüp’teki Kayakapı Premium Caves, 24. sırada yer aldı. Otel Türkiye’nin en iyi 25 oteli arasında birinci sırayı, Avrupa’nın en iyi 25 oteli arasında ise sekizici sırayı aldı. Otel dünyanın en lüks 25 oteli arasında ise 12. sırada. Dünyanın en lüks otelleri arasında yer alabilen ikinci oteli ise İstanbul’daTomtom Suites Oteloldu. İstanbul’daki otellerden Neorion HotelTürkiye’nin en iyi ikinci oteli ve Avrupa’nın en iyi 13. oteli aynı zamanda Türkiye’deki en iyi hizmet veren oteller sıralamasında birinci, Four Seasons Hotel Türkiye’de en iyi oteller arasında üçüncü sırayı alırken, Avrupa’nın en iyi 14. oteli seçildi. Belek’teki Max Royal Belek Golf ve Spa oteli Türkiye’deki en iyi dördüncü otel olurken Avrupa’nın en iyi otelleri sıralamasında 22. oldu.
hich hotel
Dünyanın en lüks 25 oteli arasına Türkiye’den iki otel, Avrupa’nın en iyi 25 küçük oteli arasına üç otel girebildi. Küçük otellerden Hich Otel-Konya, Göreme inn Hotel-Göreme, Hezen Cave Hotel-Ortahisar listede yer alıyor. Hich Otel Türkiye’nin romantizm için en uygun 25 oteli arasındada birinci sıraya yerleşmiş.
the-escape
Türkiye’deki en iyi 25 pansiyon ve konuk evi arasında birinci sırada Göcek’te The Escape, ikinci sırada Göreme’deki Aydınlı Cave House Hotel ve üçüncü sırada Hidden Cave Hotel bulunuyor. En iyi 25 Aile Oteli arasında birincilik Belek’te Papillon Belvil Hotel’e verilmiş .
PAPILLON_BELVIL_HOTEl

5/5 - (1 vote)

Bir cevap yazın